Charles Street

Type: Residential

Minor alterations to a weatherboard house. The work involved the reworking of an existing lean-to extension allowing it to become light-filled and with the addition of a deck providing an useable link to the small backyard.

existing plan

existing plan

proposed plan

finished plan

charles street 3d-001

perspective

Project team: Neil Zimmerman
Builder: Owner builder

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s